Afspraak maken?

NEEM DAN CONTACT OP!

Openingstijden:
Dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur

—-------------------------------

E info@egtherapiepraktijk.nl
T 06 45 30 21 61

Reviews

Vier jaar geleden brak ik mijn knieschijf. Na een langdurige periode van pijn en revalidatie lukt het na twee jaar weer volledig te herstellen.

Ondanks oefenen en veel bewegen kwamen klachten als dikke knie, pijn aan de knie echter weer terug. Iedere ochtend werd ik aan mijn oude blessure herinnerd. De fysiotherapeut kon niets meer voor mij doen. Ik was uitbehandeld.

Ik kreeg van een kennis een tip over de praktijk van mevrouw Grebenjoek.

Door de behandelingen bij deze natuurgeneeskundige therapeut kwam ik van mijn dikke knie af en verdween de pijn.

Bij ieder bezoek bekijkt ze hoe het met mijn knie is. Ik heb gelukkig geen klachten meer en ga weer zonder pijn door het leven.

INB / Harderwijk

Ik kom al gedurende zo’n 2 jaar om de zes weken bij EG Therapie Praktijk voor een behandeling.

Ik heb de ziekte van Bechterew en heb chronisch last van depressiviteit. Het is dus voor mij noodzakelijk goed voor mijn lichaam te zorgen

Samen met therapeute Elena neem ik door wat er zoal speelt en daar stemt ze de sessie op af.

Ze zoekt aan de hand van mijn opmerkingen knopen in mijn lichaam op en die worden door massage weggewerkt waarmee de doorstroming bevorderd wordt.

De behandeling heeft op mij telkens weer een zeer positief effect – ik voel me altijd een stuk “lichter” en dit effect houd wel enige tijd aan.

Elena is een warme persoonlijkheid en zeer betrokken. Ik voel me er altijd zeer veilig en het lukt me dan ook goed me geheel te ontspannen wat een positief effect heeft op de behandeling.

Ik kan eenieder van harte een behandeling bij EG Therapie Praktijk aanbevelen. Goed voor lijf en geest – een cadeau aan jezelf!

Ruud K. / Zeist

Dankzij het traject van 9 behandelingen het gevoel van misselijkheid en een brok in mijn keel zijn helemaal verdwenen. Ik heb het als een bevrijding beleefd. Heel bijzonder!!

Ik blijf nog steeds regelmatig bij Elena komen. Het doet mij echt goed!

Wim T. 38 jaar / Elst

Ik had jarenlang vreselijke buikpijn en rugpijn. Ik ben overal al geweest maar niets hielp. Ik kreeg te horen dat ik er mee moest leren leven.

Via via kwam ik bij Elena terecht. Voor mijn buik adviseerde ze om homeopathische middelen te gebruiken. Voor mijn rug moest ik een aantal behandelingen volgen. Na de eerste behandeling had ik een aantal dagen erge rugpijn. Maar na 6 behandelingen was de rugpijn over. Het is nu inmiddels meer dan een jaar geleden en de buikpijn is nog steeds verdwenen.

Een keer in vijf zes weken kom ik bij Elena voor een behandeling. Haar behandelingen zijn voor mij onmisbaar.

Gerrie W. 48 jaar / Doorn

De dokter vertelde me dat het slijtage was en dat er niets aan te doen was aan mijn knieklachten. Ik besloot verder te zoeken. Via mijn kennis kwam bij Elena terecht. Mijn knieklachten zijn door Elena tot het minimum teruggebracht. Een keer per maand kom ik voor knieën behandeling. Ik doe alles weer, zelfs skiën.

Gerard N. 57 / Harderwijk

Via een goede kennis kwam ik terecht bij Elena, door het traject van 9 behandelingen ben ik van de vreselijke hoofdpijnen af. Als herboren, zo voel ik me gelukkig weer! Elena geeft je tijdens de behandelingen een veilig gevoel, ze is zeer betrokken. Regelmatig kom ik nog bij Elena, ik voel me prima en ben nog steeds hoofdpijn vrij!

Jannet / Harderwijk

Via een goede kennis kwam ik terecht bij Elena, door het traject van 9 behandelingen ben ik van de vreselijke hoofdpijnen af. Als herboren, zo voel ik me gelukkig weer! Elena geeft je tijdens de behandelingen een veilig gevoel, ze is zeer betrokken. Regelmatig kom ik nog bij Elena, ik voel me prima en ben nog steeds hoofdpijn vrij!

Jannet / Harderwijk

Al geruime tijd heb ik last van vastzittende schouders en nek. Door een tip van een kennis kwam ik bij de praktijk van mevrouw Grebenjoek terecht.

Zij behandelde niet alleen mijn vastzittende schouders, maar ook de oorzaken daarvan zoals opgehoopte stress en dieperliggende onverwerkte emoties en gebeurtenissen uit mijn verleden. Die drukten niet alleen letterlijk op mijn schouders, maar waren voelbaar door aangespannen spieren in mijn hele lichaam

Door haar behandelingen van het hele lijf, viel er letterlijk een last van mijn schouders, maar voelde ik me ook een stuk beter. Ik voel me nu lichter en zit beter in mijn vel.

I.N.B. / Harderwijk

Ruim 2 ½ jaar kom ik bij Elena voor een massage. De massage draagt voor mij bij dat ik een stuk minder klachten heb aan mijn nek, schouder en arm.

Ook de persoonlijke benadering en het interesse hebben in de persoon zelf, staat voorop bij Elena.

Totaal ontspannen en herboren ga je naar huis.

Annemiek / Harderwijk

Terwijl ik meer en meer los liet, ontspande, merkte ik niet alleen dat mijn lichaam in beweging werd gebracht, maar ook mijn geest. Allerlei emoties kwamen voorbij en ik voelde dat er een link was tussen de zere plekken in mijn rug en de emoties die ik beleefde. Ik besefte me, dat mijn pijnlijke rug eigenlijk een directe reflectie was van mijn onderdrukte emoties.

Wim / Hierlen

Al jaren kamp ik regelmatig met behoorlijke rugklachten. Ik ben onder de indruk van het effect.

Willem / Apeldoorn

Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik voor het eerst naar EG Therapie Praktijk gegaan met klachten als: spierspanning, pijn in de onderrug en bindweefsel verkleving m.n. in de benen.

In het begin ging ik 1 keer per week. Dat is nu afgebouwd tot 1 keer per 6 weken.

Mijn klachten zijn helemaal verdwenen! Dank je wel! Elena

Anneke / Ede

Jaren geleden ben ik door een goede vriendin doorverwezen naar Elena.

Ik had toen last van rugklachten door een auto-ongeval en had veel lichamelijke stressklachten door mijn toenmalige werk. Ook privé liep het niet lekker. Vanaf het allereerste moment voelde ik het effect van de behandelingen van Elena en alleen met en door haar hulp bleef ik overeind.

De rugklachten werden langzaam steeds minder, iets wat in de 2 jaar daarvoor niemand gelukt was. Ik had alles al geprobeerd: osteopaten, huisarts, fysio, specialist, medicatie, accupunctuur. Niets hielp..En nu heb ik helemaal geen last meer!

Ook de stress-gerelateerde klachten namen steeds af als ik bij Elena was geweest. Daarmee was ik er nog niet. Ik moest natuurlijk iets aan mijn manier van leven en werken veranderen om blijvend van de klachten af te komen. Ook daarin is Elena steeds duidelijk geweest, maar zeer invoelend en met respect voor mijn grenzen en mogelijkheden. Met dit proces ben ik nog bezig en ik ervaar elke keer verlichting als ik bij Elena ben of ben geweest. Zo fijn…

Elena is mijn rots in de branding en ook bij windkracht 12 staat zij stabiel aan mijn zij. Elena BEDANKT!

Groetjes, Claudia Beekman

Ik heb fybromyalgie. Na verschillende behandelingen, therapieën en medicatie was ik tot de conclusie gekomen dat mijn klachten nooit zouden verbeteren en had ik mij daarbij neergelegd.

Via een kennis van mijn man ben ik in contact gekomen met Elena. Ik dacht bij mezelf, dit zal wel de zoveelste methode zijn die niet werkt, maar ik besloot het nog éénmaal te proberen.

Dit is voor mij de beste keuze geweest die ik had kunnen maken.

Elena stelde voor om een traject van twaalf behandelingen te volgen. We zijn nu een half jaar verder en ik voel mij zoveel beter, de pijn intensiteit is gehalveerd en de frequentie van de pijn is zelfs nog meer verminderd.

Ik ervaar de behandelingen als zeer prettig. Elena stelt je op je gemak en legt duidelijk uit wat ze gaat doen.

Elena, ik wil je bedanken voor het feit dat jij mij weer plezier in het leven hebt gegeven, en dat ik zelf weer de controle heb en niet de fybromyalgie.

Groetjes, Anja

Pijnklachten, in mijn nek en in mijn onderbuik, waarvan ik de oorzaak niet kon achterhalen, drukten op mijn gevoel van welbevinden en hadden negatieve invloed op mijn functioneren als hulpverleenster. Gelijk na het eerste bezoek wist ik dat Elena zeer kundig is. Want ik had na de behandeling geen pijn meer. Waardoor ik me met al mijn energie weer op mijn eigen cliënten kon richten.

Mvgr. Jans Ede